Vintage-tanssit

 

CHARLESTON

Iloitteleva Charleston pyyhkäisi Yhdysvaltojen yli kultaisella 20-luvulla ja kehittyi aikansa rakastettavimmaksi muotitanssiksi jopa maailmanlaajuisesti. Nuoret naiset lyhensivät hameen helmansa ja hiuksensa, hylkäsivät korsettinsa, ja savuisissa salakapakoissa tanssittiin kuuman ragtime-musiikin säestyksellä. Luvassa siis vauhdikasta ja hulluttelevaa Charlestonia, joka pursuaa 20-luvun keveyttä ja elämäniloa!

mf-session-2

 

CHORUS LINE

1800-luvun lopun Pariisista ja 1900-luvun Lontoosta vaikutuksia saanut hienostunut Chorus Line oli ammattitanssijoiden huippuunsa hiottua viihdetaidetta. Chorus-tytöt, kuten esimerkiksi Josephine Baker ja Ginger Rogers, kuuluivat kiertävien Varieté-teattereiden vetonauloihin, esitellen rivin kauniita sääriä, korkeita potkuja ja hienoja synkronisoituja muodostelmia. Broadwayn lavalla ja myöhemmin valkokankaalla rakastettu Chorus-line tarjoaa tuulahduksen menneen ajan glamouria!

chorus-line-image

 

CAN CAN

Tässä 1800-luvun klassikossa kannat nousevat kirjaimellisesti kattoon! Tämä koreografia vie katsojansa suoraan Moulin Rougen tiiviiseen tunnelmaan. Kabareessa pääsette näkemään tanssin tunnusomaiset laukat, potkut, hypyt ja akrobaattiset liikkeet, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi!

 

VERNACULAR JAZZ

TBA

tap

TAP

TBA

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna